Modularni Podovi su kompanija specijalizovana za opremanje enterijera modularnim podnim oblogama vrhunskog dizajna i kvaliteta.
Osnovna ideja pri osnivanju kompanije je bila da se rastući trend u svetu, modularne podne obloge, ponudi i na tržištu Srbije.
Cilj kompanije Modularni Podovi je da klijentima ponudi kvalitetno, kreativno, praktično i isplativo rešenje za opremanje enterijera podnim oblogama, od najmanjih porudžbina do najvećih projekata.
Iza našeg tima stoji preko 16 godina iskustva, manjih, većih i veoma velikih projekata, rešavanja specifičnih zahteva arhitekata i pronalaženja adekvatnih proizvoda i rešenja za brojne domaće i inostrane kompanije.
Veliku pažnju posvećujemo etičkom i društveno odgovornom poslovanju, kao i ekologiji. Svi naši proizvodi dolaze od renominarnih dobavljača koji su procese proizvodnje prilagodili zahtevima standarda ISO 14001 o zaštiti životne sredine.
Pronalaženje rešenja koja će oplemeniti životni i radni prostor klijenata, omogućiti veću udobnost zaposlenih i gostiju u ugostiteljskim i poslovnim objektima uz zadovoljavanje kvalitativnih kriterijuma i finansijskog momenta investitora je razlog da nam se obratite.

MISIJA
Kompanija Modularni Podovi nastoji da poboljša kvalitet životnog i radnog prostora naših klijenata kroz ponudu najsavremenijih, ekoloških i dizajnerski orijentisanih podnih obloga. Pronalaženje pravog rešenja za svakog pojedinačnog klijenta kroz konsultativan rad, obezbeđivanje raznovrsnog portfolia podnih obloga vrhunskog kvaliteta i odnos zasnovan na obostranom poverenju, profesionalnosti i etici je nešto čemu težimo u svakodnevnom poslovanju.

VIZIJA
Modularni Podovi nastoje da postignu i održe poziciju vodećeg snabdevača modularnim podnim oblogama u Srbiji kroz individualni pristup svakom klijentu u pronalaženju idealnog i jedinstvenog rešenja koje će zadovoljiti njegove potrebe, pružanje vrhunske usluge, pouzdanost, partnerski odnos i postprodajne usluge.

VREDNOSTI
Osnovne vrednosti koje nas pokreću su:
- Profesionalizam,
- Posvećenost,
- Timski rad,
- Kontinuirano unapređenje i usavršavanje,
- Etičko i društveno odgovorno poslovanje.